Portretfotografie

 

Een respectvol fotoportret
Om het wezen van de mens in een beeld te vangen, heb je mensenkennis, inlevingsvermogen en geduld nodig, maar bovenal respect voor de ander. Rob Gieling probeert de vaak verborgen passies van de mens voor zijn lens te achterhalen en weet die kennis te gebruiken bij het maken van het portret.

Advies in insteek en setting
Doelstelling en achtergronden van een personeelsjaarverslag, jaarverslag of brochure zijn cruciale informatie voor Rob Gieling, voordat hij aan de slag kan met een serie portretten of beelden. Hij adviseert communicatieadviseur, marketing manager of andere opdrachtgever in de keus voor  de beste setting en insteek om dat doel te behalen.

 

Groepsfotografie

Het slagen van een groepsfoto vraagt naast technische vaardigheden, ook organisatietalent, daadkracht en humor. Groepsfoto’s tot honderden werknemers in feestelijke outfit  kunnen een prominente plaats binnen het bedrijf krijgen en herinneren lange tijd aan het wij-gevoel.

 

Documentaire fotografie

Indringende reportages
Rob Gieling maakt indringende fotoreportages met een bepaalde thematiek als rode draad; voor bladen en als privé projecten.  Zo volgde hij een groep werkloze Poolse jongeren in hun uitzichtloze situatie.

 
 
 
 
 
 
UA-93051664-1