Referenties

 

HAN, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Mieke Leenders,  senior communicatieadviseur: “Rob is betrokken bij het beeld dat we zoeken en denkt constructief mee. Naast de foto’s voor voltijdopleidingen maakt hij ook foto’s voor het werkveld. Rob overziet vooraf het beeld ‘in zijn hoofd’ en zorgt dat het resultaat daar ook naar is, in goed overleg met de opdrachtgever. Het is erg prettig samenwerken, ook in combinatie met een vormgevingsbureau, dat andere eisen kan stellen aan het beeld. Voor ons is Rob een breed inzetbare professional.”

 

Opella , Zorgaanbieder in de Gelderse Vallei

Jolanda van den Hoek, communicatieadviseur: “Met onze corporate fotografie willen we visueel maken wat Opella is: een zorgdienstverlener die dichtbij mensen staat en waarbij die mensen zelf de touwtjes van het eigen leven in handen houden. Rob helpt ons onze merkwaarden te vertalen naar goed beeldmateriaal.  Door zijn toegankelijke manier van omgaan met mensen, weet hij elke keer weer treffende beelden te maken.”

 

Breinkoken en Lekkere Lezing

Marcel Weber, eigenaar KookCollege Wijchen: “Met Rob heb ik intussen verschillende projecten gedaan. Hij maakte het fotowerk voor de website van mijn kookstudio en verzorgt de sfeerbeelden van onze Lekkere Lezingen (www.lekkerelezing.nl).  Voor een importeur van Thaise sauzen maakten we samen recepturen en beeldwerk voor de website met een bijzonder goed eindresultaat. Als het om portretten gaat is Rob op zijn best. Voor onze site www.breinkoken.nl maakte hij indrukwekkende foto’s. “

 

Reclamebureau Communikoffie

Paul Rozestraten, mede-eigenaar reclamebureau Communikoffie, mede-initiatiefnemer ondernemersnetwerk Inspiranza: “Rob levert passioneel werk met precisie. Dat zie je in alles terug. Strak en zakelijk als het moet, maar  als het mag spat de emotie er vanaf.  Een opdracht is een opdracht, maar Rob verlangt enige ruimte voor vrije invulling, wat het resultaat vrijwel altijd ten goede komt. Rob geniet van het persoonlijke contact en heeft veel respect voor de mens aan de  andere kant van zijn lens.”

 
 
 
 
 
 
UA-93051664-1